OM rOOTSANDROCKS

 

Vad gör Rootsandrocks?

Vi vill ge dig möjlighet att få uppleva mountainbikedestinationer i världsklass där vi tar hand om det praktiska så du kan få njuta cyklingen, maten och atmosfären utan att behöva oroa dig för allt det andra. Vår gedigna erfarenhet från servicevärlden, känsla för varje detalj och passion (besatthet?) för mountainbike bildar den mix som ger dig en upplevelse för livet.

Vår historia

2015, slutet av skidsäsongen i Verbier, en après ski som blev lite väl blöt och slutade med ett uttänjt ledband i knät (som dock läkte ganska snart), och ett schweiziskt sjukförsäkringssystem som är alldeles för generöst ledde till att att sommaren spenderades i Verbier med mer fritid än jobb. Och till stor del spenderades den på sadeln utforskandes någon stig i det oändliga stignätverk som omfamnar den schweiziska byn. Det var också denna sommar fröet som så småningom blev Rootsandrocks såddes. Ett frö som under flera år grodde, och hösten 2018 hade det slagit rot och tagit sig upp över marken när vi tillsammans med tolv resenärer begav oss till enduromeckat Finale Ligure. Detta blev det verkliga startskotten för Rootsandrocks och vi är nu mer taggade än någonsin på att få ta med dig på en av våra resor. 

Jonatan, grundare av Rootsandrocks

Vad säger våra gäster?

Riktigt bra och trevligt från början till slut! Trots olika nivåer i gruppen blev det lagom utmanande för alla. Dolce Aqua med omnejd erbjöd grymt fin cykling på tekniska stigar, mkt god mat och mysig by. Dessutom perfekt att ha Jonathan med som både guide och mekaniker..

Ola

Resenär Dolceacqua 2019

Fantastisk vistelse i Finalen Ligure! Magisk cykling blandat med det italienska köket, kan det bli bättre? Höjden var luncherna under veckan på de lokala restaurangerna.
Bra arrangerat, varmt och proffsigt bemötande av såväl arrangör som personal på plats. Rekommenderar om du vill ha en mountainbike resa med personlig touch!

Ulrika

Resenär Finale Ligure 2018
Stäng meny