fbpx

OM rOOTSANDROCKS

 

Vad gör Rootsandrocks?

Vi vill ge dig möjlighet att få uppleva mountainbikedestinationer i världsklass där vi tar hand om det praktiska så du kan få njuta cyklingen, maten och atmosfären utan att behöva oroa dig för allt det andra. Vår gedigna erfarenhet från servicevärlden, känsla för varje detalj och passion (besatthet?) för mountainbike bildar den mix som ger dig en upplevelse för livet.

Vår historia

2015, slutet av skidsäsongen i Verbier, en après ski som blev lite väl blöt och slutade med ett uttänjt ledband i knät (som dock läkte ganska snart), och ett schweiziskt sjukförsäkringssystem som är alldeles för generöst ledde till att att sommaren spenderades i Verbier med mer fritid än jobb. Och till stor del spenderades den på sadeln utforskandes någon stig i det oändliga stignätverk som omfamnar den schweiziska byn. Det var också denna sommar fröet som så småningom blev Rootsandrocks såddes. Ett frö som under flera år grodde, och hösten 2018 hade det slagit rot och tagit sig upp över marken när vi tillsammans med tolv resenärer begav oss till enduromeckat Finale Ligure. Detta blev det verkliga startskotten för Rootsandrocks och vi är nu mer taggade än någonsin på att få ta med dig på en av våra resor. 

 

Jonatan, grundare av Rootsandrocks

 

 

 

Om Jonatan

Examinerad skidlärare som blev mountainbikecyklist. Har ansvarat för internutbildning för skidlärare på norra Europas största skidskola, Lindvallen. Utbildat skidlärare i Sverige för SLAO:s räkning. Under flera år varit leading instructor på Sir Richard Bransons “The Lodge” i Verbier där kraven på servicen varit skyhög från gästerna. Guidat mountainbikescyklister i Verbier, även detta för “lodgens” gäster. Tävlat i svenska enduroserien på hobbynivå. 

Sagt om oss:

“Skriv upp mig på listan för nästa års resa! Seriöst bästa resan jag gjort. Galet bra uppstyrt med flyg, transport, hotel, guider, lunch osv” 
– Jens, resenär Finale Ligure i Oktober 2018

Stäng meny